Akrep | Scorpionul

Akrep | Scorpionul Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Akrep | Scorpionul. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Perihan Emgen își îndură ginerele pentru fiica și nepoții săi, deși nu-i place, deși trăiește o viață plină de orice confort, sigură și bună din punct de vedere financiar pe care și-a pus-o laolaltă, în timp ce a reușit.
Într-o noapte primește un telefon de la secția de poliție care îi va schimba viața pentru totdeauna! Cadavrul fiicei sale este găsit!

Din spatele gratiilor, un tânăr avocat îi explică lui Perihan Cum și de ce viața ei este răsturnată, Ferda Kendirci este o tânără pe care și ea a căpătat-o ​​drumul până la vârf devenind proprietarul unui salon de cartier, dar ea este după ce aparține lui Perihan!

Apelul telefonic de la departamentul de poliție are un efect exploziv asupra gospodăriei Emgen, înrăutățind lucrurile Ferda, care este fiica lui Perihan, este iubita ginerelui ei!
Această fiică pe care a abandonat-o în timp ce avea doar un an, se află acum în fața ei, ca femeile crescute de acolo, pentru a-i ruina întreaga familie!

Pentru a-l salva pe Ferda din închisoare, faptul că Ayem este fiica lui Ferda și aceste informații sunt pe cale să explodeze ca o bombă pentru fiica ei Merve!

Există, de asemenea, nepoții familiei Emgen Duru Sahin și Perihan, care sunt târâți chiar în mijlocul acestei bătălii.
Această bătălie va afecta și vecinii Ferdei, Ipek ve Aras, iar viața lor se va schimba complet. Tinerii vor fi târâți într-o lume, fiind atrași în toate direcțiile care implică iubire și ură.

,

Adauga in lista ta
Followed by 59 members

Comment

  1. POJAR MARIOARA spune:

    Multumim pentru traducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *