Aslan Ailem | Familia Aslan

Aslan Ailem | Familia Aslan Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Aslan Ailem | Familia Aslan. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Vedat locuiește în aceeași fermă de treizeci de ani cu soția sa Hatice, mama Hayriye și cei trei fii. Fiul lor mijlociu, Umut, s-a mutat într-o locație mai centrală acum câțiva ani, dar el vine adesea să-și viziteze familia. Cu excepția lui Mutlu, cel mai mic dintre frați, toți și-au luat pâinea. Vedat, care este mândru de fiii săi, duce o viață liniștită  în această fermă.

Burcu este singura fiică foarte răsfățată a omului de afaceri Tayfun Olgun. Burcu, care crede că cardul ei de credit este o baghetă magică, are o viață mai luxoasă decât își poate imagina o persoană. Apoi Tayfun fuge în străinătate sub acuzația de corupție. Astfel, calea lui Burcu se încrucișează cu familia Aslan, deoarece comisarul care conduce ancheta este Murat Aslan, al doilea fiu al casei.

Într-o seară, în timp ce familia Aslan stă în grădină cu toată bucuria, apare Burcu. Ea vrea ca ferma să fie evacuată. Cu excepția lui Vedat și Hayriye, nimeni nu a înțeles ce spunea această fată. Deoarece Vedat și Tayfun au un secret datând de ani în urmă și familia sa nu știe de asta

Adauga in lista ta
Followed by 20 members

Episoade: Aslan Ailem | Familia Aslan

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *