Benim Adim Melek | Numele meu este Melek

Benim Adim Melek | Numele meu este Melek Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Benim Adim Melek | Numele meu este Melek. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Numele meu este Melek, care a subliniat că maternitatea nu renunță în ciuda tuturor dificultăților, ci se agață de viața copiilor; Este vorba despre refacerea vieții lui Melek împreună cu familia și copiii săi. În seria în care Nehir Erdogan dă viață personajului lui Melek, se atrage atenția asupra luptei unei mame pentru a supraviețui și a luptei sale pentru supraviețuire cu cei trei copii ai ei.

În timp ce Melek se întoarce acasă la tatăl său cu cei trei copii din cauza experiențelor sale, el se va lupta cu autonomia și răzvrătirea fiicei sale Defne (Rabia Soytürk), se va ocupa de ceea ce s-a întâmplat cu fiul său Kerem (Ulvi Kahyaoğlu) din cauza dragostei sale pentru fotbal și a atitudinilor sale combative. Fiul său mai mic, Seyit Ali (Poyraz Ar), pe de altă parte, va reuși întotdeauna să fie o sursă de bucurie pentru mama sa cu caracterul său plin de viață, care găsește ceva care să fie fericit în orice situație.

 

Adauga in lista ta
Followed by 100 members

Episoade: Benim Adim Melek | Numele meu este Melek

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *