Binbir Gece | 1001 de Nopti HD

Binbir Gece | 1001 de Nopti HD Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Binbir Gece | 1001 de Nopti HD. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Serialul turcesc 1001 de nopti (1001 nights / Binbir Gece – 2006), unul dintre cele mai apreciate seriale turcesti difuzate in Romania,aceasta fiind varianta HD.

Sehrazat, o tanara vaduva care nu are suficienti bani pentru a-si trata fiul grav bolanv, este nevoita sa ceara ajutor sefului ei. Propunerea oferita de acesta ii va schimba viata pentru totdeauna.

Cei doi protagonisti, Halit Ergenç si Bergüzar Korel, au jucat impreuna si in serialul The Magnificent Century din 2011.

In serial vom vedea actori precum Halit Ergenç , Bergüzar Korel , Tardu Flordun , Ceyda Düvenci Metin Çekmez , Tomris Incer , Ergün Demir, Hazal Gürel, Bartu Küçükçaglayan , Melahat Abbasova sau Meral Çetinkaya

Serialul turcesc 1001 de nopti a fost foarte apreciat atat in Romania (a fost difuzat din 2016 de Kanal D), in Turcia, dar si in alte tari precum Rusia, Chile, SUA (unde a fost disponibil inclusiv pe Netflix), Croatia, Bosnia si Herzegovina, Muntenegru, Serbia, Macedonia, Albania, Bulgaria sau Grecia.

Adauga in lista ta
Followed by 39 members

Episoade: Binbir Gece | 1001 de Nopti HD

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *