Bitmeyen Sarki | Cantec fara sfarsit

Bitmeyen Sarki | Cantec fara sfarsit Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Bitmeyen Sarki | Cantec fara sfarsit. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Feraye  nu crede în zile frumoase, oameni și miracole. Scopul ei final este să-și găsească fiul care i-a fost luat cu forța în urmă cu 8 ani. Deși, lucrează ca cântăreață într-un club de noapte, reușește să-și păstreze inocența. Este o fată frumoasă, tânără și decentă în lumea ei dificilă și întunecată. Într-o zi, pentru a-și salva locul de muncă, ea acceptă fără tragere de inimă o invitație la o cină pe un iaht de lux cu un puternic om de afaceri. Cu toate acestea, cina nu merge conform planului și Feraye a trebuit să sară în mare. La un pas de moarte, ea este salvată de un tânăr Yaman. Acest accident care este începutul speranței unei iubiri mai mari schimbă atât viața lui Yaman cât și a lui Feraye.

În această poveste de dragoste vei explora o dragoste dificilă a lui Yaman și Feraye, care sunt făcuți unul pentru celălalt, dar din lumi diferite. Cum va reacționa Yaman când află că Feraye este cântăreață într-un club de noapte. Va rezista dragostea lui Yaman și a lui Feraye secretul îngropat în trecutul lui Feraye? Va reuși Feraye să-și găsească fiul?

Adauga in lista ta
Followed by 7 members

Episoade: Bitmeyen Sarki | Cantec fara sfarsit

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *