Büyük Sürgün Kafkasya | Marele exil din Caucaz

Büyük Sürgün Kafkasya | Marele exil din Caucaz Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Büyük Sürgün Kafkasya | Marele exil din Caucaz. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Aceasta este povestea a ceea ce s-a întâmplat cu familiile turcești Ahiska, care au fost exilate pe neașteptate din ordinul lui Stalin în 1944. Mii de familii au fost lăsate să se descurce singure, fără nimeni care să le ajute. La început, familiile își trăiau viața de zi cu zi, ieșind să găsească pâine zilnică pentru cei mici. Totul avea să se schimbe odată cu venirea militarilor trimiși de Stalin, care aveau să ordone evacuarea tuturor locuitorilor unui oraș fără să ia nimic mai mult decât saci cu puține bunuri și alimente pentru a supraviețui. Familiile ar trebui să se urce într-un tren care să le lase departe de casă, iar înainte de urcare încep problemele. Cetăţeni furioşi şi cupluri forţate să se separe. Unii vor muri pentru că s-au răzvrătit împotriva mandatului, iar familia și prietenii lor vor trebui să privească cum sunt executați. Odată urcate în tren, familiile așteaptă oprirea finală a trenului, în timp ce planifică ce să facă.
Vom întâlni doi tineri îndrăgostiți în serialul turcesc Buyuk Surgun Kafkasya, ale căror destine vor fi pecetluite odată cu venirea armatei lui Stalin.

Adauga in lista ta
Followed by 6 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *