Camdaki Kiz | Fata de la fereastra

Camdaki Kiz | Fata de la fereastra Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Camdaki Kiz | Fata de la fereastra. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Pe de o parte, Nalan, care a fost crescută de mama ei cu reguli stricte și care în trecut a trăit momente înfricoșătoare, iar acum își amintește deseori de acestea.

Pe de altă parte, Sedat, îndrăgostit de o femeie măritată și forțat de tatăl lui să se însoare cu o femeie pe care nici nu o cunoaște.

Adauga in lista ta
Followed by 198 members

Episoade: Camdaki Kiz | Fata de la fereastra

Comment

  1. Cate episoade are Fata de la fereastra!..un film frumos impresionant !

    1. Se filmeaza, nu avem de unde sa stim.

  2. roll spune:

    O tânără, desigur frumoasă, care câștigă simpatia tuturor, la prima vedere cu căldura ei sufleteasca (orice-ar fi asta ). Întrucât e singura fata a unei familii de intelctuali, ea a absolvit cu diplome de merit cele mai bune școli si universitati din Turcia.
    Acum lucreaza ca arhitect la cel mai mare lanț hotelier pe care compania Koroglu îl conduce. Fiul lor se indragoste de ea si cei doi încep să meargă mână în mână cu speranță în această poveste de iubire, crezând că se pot îndepărta de secretele întunecate pe care familiile lor le-au ascuns cu grija în trecutul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *