Capcana iubirii

Capcana iubirii Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Capcana iubirii. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Orhun este un om de afaceri de succes, dar cu un caracter nemilos, pe care l-a moștenit de la mama sa, Afife . Sora geamănă a lui Orhun merge în Eritreea ca medic voluntar, în ciuda dezaprobării familiei sale. După un timp, nimeni nu dă de ea și toți încep să-și facă griji pentru viața ei. Așa că Orhun decide să plece în Eritreea pentru a-și găsi sora.

Din întâmplare, dă peste Hira în mijlocul deșertului. Aceasta este o tânără frumoasă care este sclava unei bande locale. Orhun îi salvează viața Hirei, însă nu și pe cea a surorii lui, care e otrăvită de cei care o țineau captivă. Ulterior, el află că de fapt Hira a fost cea care i-a otrăvit sora, așa că vrea să se răzbune. O ia cu el pe Hira la Istanbul și decide să-i facă viața mizerabilă. Desi a scăpat de membrii bandei, Hira începe să trăiască în casa lui Orhun ca o sclavă. Ea îi explică acestuia că nu știa că mâncarea pe care i-a dat-o suroriii sale era otrăvită, însă bărbatul, orbit de furie, continuă să-i facă viața un calvar.

Adauga in lista ta
Followed by 69 members

Episoade: Capcana iubirii

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *