Çocuk | Baiatul meu

Çocuk | Baiatul meu Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Çocuk | Baiatul meu. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Serialul turcesc „Băiatul meu”, în original „Çocuk”, urmărește destinele a trei femei cărora maternitatea le marchează profund existența.

Din afară, Asiye (Nazan Kesal) are tot ce-și poate dori o femeie. E bogată, puternică și înconjurată de o familie iubitoare. Femeia ascunde însă un secret dureros: în tinerețe, acum mulți ani, a fugit de acasă cu un tânăr de care era îndrăgostită, pe care familia sa nu-l accepta. Așa cum se întâmplă de atâtea ori în astfel de cazuri, Asiye e părăsită de iubit după ce rămâne însărcinată. Fără alternativă, protagonista se întoarce în casa familiei sale, copilul e dat spre adopție imediat după naștere, iar ea acceptă căsătoria aranjată de tatăl ei.

Peste ani, aceeași dramă pe care a trăit-o Asiye o trăiește și frumoasa Akca (Merve Çagiran). Fata îl iubește pe Hasan (Ismail Hacioglu), dar când acesta devine agresiv și ajunge la închisoare, Akca, ea însăși fiica unei prostituate și obișnuită cu greutățile vieții, decide să-și dea băiețelul nou-născut spre adopție, în speranța că va avea o viață mai bună.

Copilul ajunge în casa lui Sule (Ceyda Ateș), o tânără bogată, disperată să devină mamă. După ce Sule pierde o sarcină și e cât pe ce să fie părăsită de soț, Ali Kemal (Serhat Teoman), băiețelul care îi intră în viață lui Sule pare o minune de la Dumnezeu și promite să-l iubească mereu. Cinci ani mai târziu, însă, Sule rămâne însărcinată și începe să-și iubească copilul biologic mai mult decât pe cel adoptat.

,

Adauga in lista ta
Followed by 84 members

Episoade: Çocuk | Baiatul meu

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *