DILA HANIM

DILA HANIM Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din DILA HANIM. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Serialul turcesc “Dila” le ofera telespectatorilor o combinatie intensa intre o poveste de dragoste interzisa, rivalitatea intre doua familii puternice, dar si intre doua lumi ireconciliabile – una traditionalista, cealalta moderna.

Dila (Hatice Sendil) este o tanara frumoasa si educata din Istanbul, care in urma casatoriei ajunge pe mosia unei familii bogate, conduse dupa cutume ce vor veni in conflict cu principiile de viata moderne ale tinerei. Familia Barazoglu este stapana unor pamanturi in care oamenii sunt obedienti “boierului”, un personaj foarte respectat de intreaga comunitate. Singurul care ajunge sa se opuna acestuia este chiar fiul sau, Azer (Necip Memili), un caracter puternic si malefic deopotriva. O disputa pe o bucata de pamant va arunca in aer relatiile fragile dintre familiile Barazoglu si Selamoglu, iar Dila va trece printr-o tragedie provocata de lupta intre clanurile inamice. Oponentul lui Acer este Riza (Erkan Petekkaya), fiul cel mare al familiei Selamoglu, unul dintre cele mai interesante personaje ale serialului.

Dincolo de intriga puternica, personaje bine conturate si actori talentati, serialul cucereste prin peisajele tulburatoare, reconstituirea unui stil de viata arhaic si coloana sonora.

Adauga in lista ta
Followed by 66 members

Episoade: DILA HANIM

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *