Dilek Tasi | Piatra dorintelor

Dilek Tasi | Piatra dorintelor Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Dilek Tasi | Piatra dorintelor. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Faceți cunoștință cu Mustafa, un bărbat de treizeci de ani, care se străduiește să-și facă rost în cartierele provocatoare din Istanbul. El este însoțit de soția sa, Canan, și de fiica lor, Cemre, a căror viață este în balanță din cauza unei boli necruțătoare. Canan are nevoie urgent de o intervenție chirurgicală, dar Mustafa nu își poate permite. Fabrica în care a lucrat cândva a fost închisă pentru o perioadă îndelungată din cauza unui blocaj, lăsându-l într-o criză financiară gravă. Mustafa, care se mândrea cândva cu încrederea în sine și onoarea sa, acum se confruntă cu o decizie agonizantă – trebuie să caute ajutor.

Fără altă opțiune la vedere, Mustafa pornește într-o călătorie pentru a-l găsi pe Yakup Bey, proprietarul fabricii, pentru a-și cere salariul de mult așteptat. Planul lui este simplu: asigură banii pentru a-i salva viața soției sale. Totuși, ceea ce se va întâmpla în acea zi fatidică va schimba pentru totdeauna destinele lui Mustafa și a lui Cemre.

Adauga in lista ta
Followed by 40 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *