Dolunay | Luna plina

Dolunay | Luna plina Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Dolunay | Luna plina. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Ferit Aslan (Can Yaman) este un puternic om de afaceri care vrea sa pastreze o ordine desavarsita in viata personala si cea profesionala. Nu ii plac lucrurile noi, neplanificate, incat pana si bucatarul personal, gateste dupa un meniu bine stabilit de el, sarea si piperul au locul lor fix si nimeni nu poate face ceva in plus sau in minus, deoarece este concediat. Bineinteles, ca nu rezista nimeni si este in cautarea unui bucatar care sa faca totul ca la carte, asa cum isi doreste el.

Nazli (Ozge Gurel) a terminat facultatea de gastronomie si isi cauta de lucru intr-un loc unde sa poata sa isi etaleze talentul si sa isi construiasca un renume in arta culinara. Din cauza lipsei banilor, si pana vine faima, accepta postul de bucatar personal in casa lui Ferit Aslan. Nazli a fost angajata de asistenta lui Ferit si nu ia in serios regulile stricte impuse in casa acestuia. Ea are stilul ei, inclusiv in aranjarea produselor in bucatarie si prin dorinta de reinventare, ii va da lumea peste cap frumosului Ferit Aslan.

Adauga in lista ta
Followed by 229 members

Episoade: Dolunay | Luna plina

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *