Elveda Derken | Inainte de sfarsit

Elveda Derken | Inainte de sfarsit Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Elveda Derken | Inainte de sfarsit. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

In urma unei mici ameteli, viata sa fericita alaturi de sotul sau  Ege (Sinan Sumer) si cele doua fetite se schimba si devine un cosmar. In urma analizelor, Lale afla de la bunul sau prieten si coleg de facultate Ates (Gokhan Tepe) ca boala care o va rapune in scurt timp este cancer si ca tumoarea descoperita ii mai lasa foarte putin timp de trait alaturi de familia sa.Lale incepe sa isi traiasca propria drama singura si ia decizia sa-si sacrifice iubirea pentru ficele sale in schimbul fericirii lor si a izolarii personale.

Traumatizata din copilarie de tragedia mamei sale, care s-a sfarsit din aceeasi cauza cand Lale avea doar cativa ani,  femeia ia decizia sa nu sa isi supuna familia la aceleasi chinuri si isi doreste sa isi lase lucrurile in ordine inainte sa moara. Afla ca mai are trei luni de trait, timp in care isi propune sa gaseasca o mama pentru fetite sale si o sotie pentru sotul sau. Persoana ideala pentru aceasta sarcina este nimeni alta decat educatoarea fetitelor- Zeynep (Burcu Kara).

Adauga in lista ta
Followed by 17 members

Episoade: Elveda Derken | Inainte de sfarsit

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *