Gelin | Mireasa

Gelin | Mireasa Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Gelin | Mireasa. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Serialul „Gelin” se va concentra pe povestea lui Hançer, care se află într-o altă lume decât visele sale, și a lui Cihan, care este copleșit de greutatea numelui său de familie, împletit cu minciuni și pasiuni.

Nori întunecați se profilează peste conacul în care locuiește bogata și nobila familie Develioğlu. Continuitatea descendenței acestei familii stabilite depinde de copilul de sex masculin care i se va naște lui Cihan Develioğlu, dar Cihan nu a putut să aibă copii din cauza soției sale.

Mukadder Develioğlu, care își prețuiește familia, tradițiile și, în special, viitorul ei nepot, singurul moștenitor al tuturor bogățiilor lor, joacă un joc nemilos pentru a se asigura că fiul ei Cihan Develioğlu poate avea un fiu.

Mergând la soția lui Cihan, Beyza, cu o propunere periculoasă, Mukadder Develioğlu îi cere lui Cihan să divorțeze de ea. Mukadder Develioğlu, al cărei singur scop este să aibă un nepot, îi promite fiului ei că se poate recăsători cu Beyza după ce are un copil.

Pe cealaltă parte a poveștii, există o tânără fată care încearcă să supraviețuiască în sărăcie, în floarea vârstei. Numele acestei fete este Hançer, numit după privirea ei ascuțită. Hançer se confruntă cu o propunere care îi va da viața peste cap.

Profitând de sărăcia lui Hançer și de familia ei aparent fără probleme, Mukadder Develioğlu îi propune să se căsătorească cu fiul ei și să dea naștere unui copil de sex masculin. Deși Hançer visează să-și găsească adevărata dragoste și să aibă o căsnicie fericită, ea refuză inițial cererea. Cu toate acestea, după ce a aflat despre boala terminală a fratelui ei, ea este forțată să accepte oferta. Pentru Cihan și Hançer, care pornesc pe o cale ireversibilă, nimic nu va mai fi la fel. Acești doi tineri, atrași într-o mare schemă, vor cădea sub vraja iubirii, contrar jocurilor planificate?

,

Adauga in lista ta
Followed by 70 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *