Hayat Bazen Tatlıdır | Viata e dulce uneori

Hayat Bazen Tatlıdır | Viata e dulce uneori Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Hayat Bazen Tatlıdır | Viata e dulce uneori. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Hayat ( Birce Akalay ) este profesor de literatură la o școală privată de top. Este atât de idealistă încât nu se poate abține să-și apere propriile drepturi în orice ocazie. Datorită acestei atitudini, ea nu are o viață ușoară și se confruntă adesea cu diferite dificultăți.
Hayat locuiește împreună cu sora ei mai mică Gozde ( Simay Barlas ), care merge la același liceu în care predă Hayat. După moartea părinților lor, Hayat devine atât mamă, cât și tată pentru sora ei și încearcă să facă tot posibilul pentru a-și proteja sora de pericole. Uneori, ea devine atât de autoritară și din acest motiv; este expusă criticilor de către sora ei.
Slujba lui Hayat la un liceu privat face posibil financiar ca sora ei Gozde să meargă la școală ca studentă. Ele au o viață modestă, în timp ce toți elevii de la școala privată au o viață bogată. Astfel, lui Gozde îi este greu uneori să țină pasul cu stilul de viață al colegilor ei.
Într-o zi, Hayat primește un telefon urgent care spune că Gozde este în pericol la o petrecere.

Adauga in lista ta
Followed by 27 members

Episoade: Hayat Bazen Tatlıdır | Viata e dulce uneori

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *