Hayat Sevince Güzel | Viața e frumoasă când ești îndrăgostit

Hayat Sevince Güzel | Viața e frumoasă când ești îndrăgostit Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Hayat Sevince Güzel | Viața e frumoasă când ești îndrăgostit. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Povestea serialului pare simplă: doi frați veniți de la oraș se îndrăgostesc de aceeași femeie când ajung într-un sat pe malul mării Egee. Cei doi frați, Sasha and Barysh, fug cu toată familia din Istanbul, din cauza unor infracțiuni financiare. În sătucul unde s-au ascuns, dau de Zarife (Algi Eke), o fată aparent simplă care reușește curând să aprindă călcâiele celor doi bărbați.

Dar ce poveste din serialele turcești este simplă? Nici în acest caz, telespectatorii și iubitorii genului „dizi” nu vor fi dezamăgiți! O adevărată epopee se naște din triunghiul amoros al celor trei și, ca în orice poveste romantică, Zarife nu e deloc hotărâtă să aleagă. Serialul este presărat cu situații hazlii, e plin de umorul generat de contrastul aparent dintre firile orășenilor și sătenilor, iar păcăleala se transformă rapid în ceva foarte, foarte serios.

Adauga in lista ta
Followed by 41 members

Episoade: Hayat Sevince Güzel | Viața e frumoasă când ești îndrăgostit

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *