Ask-i Memnu | Iubire ascunsa

Ask-i Memnu | Iubire ascunsa Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Ask-i Memnu | Iubire ascunsa. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Adaptare a unui roman scris de Resat Nuri Guntekin și având același producător ca și serialul „Poveste de familie”, „Iubire ascunsă” este o poveste despre inocență, trădare, pasiune și dragoste.

Adnan este un bărbat care după pierderea soției sale s-a retras din viața socială, singura sa ocupație devenind cei doi copii ai săi, Nihal și Bulent. Adnan locuiește într-una dintre cele mai frumoase vile din Istanbul, alături de personalul casei pe care l-a moștenit de la familia sa, de o dădacă pe jumătate franțuzoaică și de un tânăr pe nume Behlul. Printr-o coincidență o revede pe Bihter, fata unei familii importante din Istanbul, și odată cu această reîntâlnire, sentimentele care până atunci păreau uitate vor ieși la iveală. Firdevs este o femeie foarte ambițioasă și atrăgătoare, într-o permanentă competiție cu fiicele sale, care nu pare afectată de moartea soțului său deoarece continuă să fie prezentă la toate evenimentele din viața socială. Bihter o consideră pe mama sa, Firdevs, vinovată de moartea tatălui său și îi este rușine că este fiica unei astfel de femei. Bihter va accepta să strângă mâna plină de încredere întinsă de Adnan și să-și continue viața împreună.

Pe de altă parte, Adnan reprezintă și în ochii lui Firdevs o partidă bună cu care ar putea să-și continue viața. În momentul în care va încerca să-l seducă pe Adnan o va avea drept rivală pe Bihter. Bihter se căsătorește cu Adnan, dorindu-și doar liniște, siguranță și fericire, însă în aceeași casă, într-un moment în care se aștepta mai puțin, va descoperi pasiunea. Între Bihter și Behlul se vor naște sentimente pe care, de teamă, nu vor să le recunoască. Această dragoste interzisă îi va afecta în mod diferit pe fiecare membru al familiei, inocența fiind umbrită de trădare, iar pasiunea și dragostea vor fi mai

Adauga in lista ta
Followed by 6 members

Episoade: Ask-i Memnu | Iubire ascunsa

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *