Kaçak | Fugarul

Kaçak | Fugarul Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Kaçak | Fugarul. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Serhat este un polițist care lucrează pentru o mafie sub acoperire. Crudul lider al mafiei Ismet (Mustafa Avkiran) îl consideră pe Serhat ca pe propriul său copil, dar nu-l poate ierta după ce a aflat adevărata sa identitate. Serhat îl ucide pe fiul unui lider crud al mafiei în timp ce încearcă să-și salveze propria viață și evadează într-un oraș mic.
Serhat începe să locuiască în Sivas-Divrigi, care este un mic oraș din Anatolia. El încearcă să scape din trecutul său și își schimbă identitatea. Începe să folosească un alt nume, Ahmet și își ascunde adevărata identitate.
8 ani mai târziu, Serhat are o viață de familie calmă ca proprietar de cafenea. Este căsătorit cu Nurgul de 7 ani și are un fiu mic. Are o căsnicie fericită, departe de trecutul său întunecat. Toată lumea din oraș, chiar și minunata lui soție Nurgul, nu știe nimic despre trecutul său.
Viața lui Serhat se schimbă dramatic când se trezește în mijlocul unui jaf în magazinul local de bijuterii. El dezarmează criminalii, devine eroul orașului, iar povestea lui este în fruntea știrilor naționale. Publicitatea nedorită dezvăluie identitatea sa ascunsă și este târât înapoi într-un război cu vechiul său lider mafiot.

,

Adauga in lista ta
Followed by 139 members

Episoade: Kaçak | Fugarul

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *