KALP YARASI | INIMA RANITA

KALP YARASI | INIMA RANITA Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din KALP YARASI | INIMA RANITA. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Spre deosebire de majoritatea serialelor de vară din acest sezon, care sunt comedii romantice, seria Kalp Yarası se încadrează în genul dramă, romantic.

Filmat în impresionantul Antakya, un oraș cu o istorie bogată și o cultură unică, serialul a fost adaptat dintr-o poveste de Tomris Giritlioğlu.
Kalp Yarasi este o producție Süreç Film. Scenariul este o colaborare între Sema Erol și Mahir Erol iar de regie se ocupă Hülya Bilban.Ferit (Gökhan Alkan) și Hande (Merve Cagiran) trebuiau să se căsătorească cu acordul părinților dar totul se schimbă brusc atunci când Ferit află că calul său este bolnav și se întoarce pe neașteptate la conac unde își găsește iubita, în brațele prietenului său.
Supărat de ceea ce a văzut, Ferit decide să se răzbune și îi face o “ofertă” lui Ayșe (Yağmur Tanrısevsin) pe care tocmai a întâlnit-o.
Kalp Yarasi va spune povestea lui Ferit și Ayșe, care se luptă pentru dragostea lor în contextul războiului nesfârșit dintre două familii adânc înrădăcinate în Antakya.

,

Adauga in lista ta
Followed by 142 members

Episoade: KALP YARASI | INIMA RANITA

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *