Kuruluş Osman | Osman Intemeietorul

Kuruluş Osman | Osman Intemeietorul Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Kuruluş Osman | Osman Intemeietorul. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

„Institution Osman”, a sequel to the resurrection Ertugrul collection, focuses on the lifetime of Osman Gazi, who laid the foundations of the Ottoman State. Within the collection, produced and written by Mehmet Bozdag, Burak Ozchivit provides life to the character of Osman Bey.

 • Status: In derulare
 • Calitate: Serial Turcesc

Adauga in lista ta
Followed by 1347 members

Episoade: Kuruluş Osman | Osman Intemeietorul

Comment

 1. florinaduinea spune:

  UN SERIAL NEMAI POMENIT VIL RECOMAND CU MARE DRAG

 2. Ivanovici Gabriel spune:

  buna ziua cand va aparea sezonul 3 sau episodul 65

  1. Inca nu a fost anuntata o data de aparitie a noului sezon.

 3. Lucian spune:

  buna ziua. am o rugaminte mare. am vizionat pana la episodul 45 si nu mai merge. Se blocheaza cand incerc sa i dau play. Se blocheaza toata pagina. ce ar trebui sa fac… tin sa mentionez faptul ca oroce episod as accesa, se comăorta la fel. Nu ma lasa sa vizionex. Va multumesc si astept un raspuns

 4. Poate fi de la adblocker. Nu am modificat nimic in componenta site-ului. Inlocuiti adblocker-ul (daca aveti) sau reincercati un alt browser.

 5. lucian spune:

  Unde gasesc adblocker ul

 6. lucian spune:

  sau…cum dezactivez adblocker..

 7. lucian spune:

  tin sa mentionez faptul ca pe tv ul meu Samsung este google preinstalat. s nu stiu ce sa fac ca sa urmaresc episoadele: Va mutumesc si astept un ajutor din partea dvs

 8. Din pacate, daca vreti sa urmariti pe TV nu garantam ca puteti vedea, noi tot ce punem aici e strict pentru vizualizarea pe pc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *