Lise Devriyesi | Patrula liceului

Lise Devriyesi | Patrula liceului Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Lise Devriyesi | Patrula liceului. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Yiğit , un tânăr ofițer de poliție, este repartizat la o școală numită „Liceul Karebil”, deghizat în elev de liceu, pentru o operațiune majoră. Alături de el se află comisarul Seda și comisarul Meriç . Scopul lor este să stabilească o relație strânsă cu Fırat Soyer, al cărui tată este un mare lider al crimei și încearcă să obțină informații de la el pentru a-l prinde. Tatăl lui Fırat, Çetin Soyer, a dispărut de mult timp, iar echipa încearcă să obțină informații de la fiul său Fırat pentru a-l găsi pe Çetin. Cu toate acestea, Çetin Soyer îl vede rar chiar și pe fiul său Fırat.

O mare surpriză îi așteaptă pe trio-ul Yiğit, Seda și Meriç, care au început operațiunea la Liceul Karebil: Ișıl , fiica superiorului lor, învață și ea la același liceu. Și mai rău, Ișıl cunoaște echipa și asta pune operațiunea în mare pericol. Dragostea lui Yiğit pentru Ișıl crește și mai mult datorită acestei operațiuni. Dar lui Fırat îi place și Ișıl…

Adauga in lista ta
Followed by 13 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *