Love is in the air | Dragostea pluteste in aer TV

Love is in the air | Dragostea pluteste in aer TV Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Love is in the air | Dragostea pluteste in aer TV. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

„Dragostea plutește în aer”, producția realizată de MF Yapım a avut premiera în țara de origine în iulie 2020, iar în septembrie anul acesta s-a terminat după 2 sezoane.

În prim- planul serialului turcesc „Dragostea plutește în aer” se află Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yıldız (Hande Erçel), doi tineri frumoși care ajung în urma unor circumstanțe să se prefacă că sunt logodnici.

În realitate însă cei doi nu se suportă deloc și au caractere total diferite (ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă).

De aici și până la iubirea care se infiripă între ei sunt doar câțiva pași, multe momente amuzante și replici spumoase.

Serialul „Dragostea plutește în aer” a fost vândut în peste 85 de țări și a avut priză la telespectatorii din Turcia, Spania, Italia și America Latină.

Mai mult, producția a fost premiată la câteva gale: în Turcia, la gala „Altın Kelebek Ödülleri”, unde a obținut premiile pentru „Cea mai bună comedie romantică” și pentru „Cel mai frumosc cuplu” – Kerem Bürsin și Hande Erçel, dar și în Mexic la „Premiile Produ 2021”, unde a fost desemnată „Cea mai bună telenovelă non-hispanică a anului”.

Adauga in lista ta
Followed by 153 members

Episoade: Love is in the air | Dragostea pluteste in aer TV

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *