Micuta raza de soare TV

Micuta raza de soare TV Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Micuta raza de soare TV. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Povestea, inspirată din motto-ul „Nu știi niciodată, poate cel mai mare dar este durerea pe care crezi că nu o poți suporta…”, îi aduce în prim plan pe organizatorul de nunţi Elif (Seray Kaya) şi Hakan (Yigit Yapici), care au o relație încă din anii de școală. Deși află că nu pot avea copii, relația lor este una aparent împlinită, la fel ca și carierele lor profesionale. Totuși, atunci când își pierde soțul într-un accident de circulație, ea află că trăiește de ani de zile o mare minciună: nu numai că există un copil de-al soțului său descoperit în acest accident, dar există și zeci de întrebări fără răspuns cu privire la existanța micuței, pentru care figurează legal ca fiind chiar mama ei. Toate acestea fac ca lumea lui Elif să se destrame complet. În timp ce va încerca să-i găsească mama biologică, decide să o ia pe fată în grija sa. Elif se va atașa de fetiță și va urmări adevărul despre viața sotului ei, Hakan. Însă viața îi mai pregătește câteva surprize.

Adauga in lista ta
Followed by 81 members

Episoade: Micuta raza de soare TV

Comment

  1. Moissa Elena spune:

    Este un serial cat se poate de autentic.Actorii intrerpretand rolurile,sunt nemaipomenit de indragiti de multe persoane care urmaresc acest frumos serial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *