Mucize Doktor | Doctorul minune Varianta TV

Mucize Doktor | Doctorul minune Varianta TV Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Mucize Doktor | Doctorul minune Varianta TV. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Impresionanta producție “Doctorul minune” a înregistrat un succes răsunător în Turcia, producția fiind achiziționată în peste 30 de țări, printre care Spania, Grecia, Bulgaria, Israel, Mexic, Ungaria, Columbia, Argentina, Macedonia e.t.c. Personajul central al serialului este Ali (interpretat extraordinar de Taner Ölmez), un tânăr care, respins de propria-i familie, de la o vârstă fragedă, a crescut într-un sistem rigid, instituționalizat.Cu o inteligență sclipitoare și dorința de a-și ajuta semenii, Ali devine medic și astfel îi va face pe oameni să îl iubească și să îl aprecieze la adevărata sa valoare.Părăsește orașul de provincie în care locuiește și începe să lucreze ca stagiar al secției de chirurgie la Spitalul Berhayat din Istanbul, unde tatăl său spiritual, Adil Erinç (Reha Özcan), este medicul șef. Un accident la aeroport îl întârzie pe Ali la cea mai importantă întâlnire din viața sa.

 

 

 

În același timp, consiliul de administrație al spitalului unde îsi dorește Ali să devină stagiar,  s-a întrunit, discutând despre angajarea lui tânărului ca medic asistent.

Nimeni în afară de Adil nu crede că o persoană cu sindromul de autism poate deveni medic. După o întârziere de câteva ore, din cauza incidentului din aeroport, Ali apare în fața consiliului de administrație, care îl privește cu milă și neîncredere… Va reuși oare, Ali, să distrugă prejudecățile celor din jur și să-și împlinească visul, acela de a salva vieți?

Adauga in lista ta
Followed by 58 members

Episoade: Mucize Doktor | Doctorul minune Varianta TV

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *