Promisiunea | Pasarea de smarald TV

Promisiunea | Pasarea de smarald TV Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Promisiunea | Pasarea de smarald TV. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Familia atotputernică Demirkan, din seria Prmisiunea, locuiește într-un spațiu pe care telespectatorii îl vor găsi, probabil familiar, pentru că tot acolo s-au filmat cele mai multe scene emoționante ale îndrăgitului serial „Dragoste și ură”;  este vorba despre un vechi conac grecesc restaurant,  din satul Mustafapaşa, o mică așezare anatoliană ce reunește frumusețile și valorile Cappadociei, un adevărat un mozaic cultural ce atrage anual sute de mii de turiști.

Este povestea unei iubiri care renaște în ciuda a numeroase piedici, avându-i în rolurile principale pe Alp Navruz și Ceren Yilmaz. Aceștia sunt doi tineri, Serhat și Zumrut, care se iubesc în secret în ciuda faptului că ea e o fată simplă, crescută într-o familie obișnuită, iar el este moștenitorul unei familii bogate.

Ca de obicei în serialele turcești, producătorii promit o distribuție talentată, o poveste de dragoste captivantă, dar și numeroase răsturnări de situație.

Adauga in lista ta
Followed by 25 members

Episoade: Promisiunea | Pasarea de smarald TV

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *