Puterea Destinului TV-HD

Puterea Destinului TV-HD Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Puterea Destinului TV-HD. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Serialul „Puterea destinului” a fost transmis în Turcia între 2006 și 2008 și a avut un succes uriaș. Povestea urmărește dragostea complicată dintre o fată de la oraș, Sîla, și Boran, tânărul lider al unei comunități din Mardin, undeva în estul Turciei.

Sîla (Cansu Dere), crescută în Istanbul, fiica răsfățată a unui cuplu bogat, ajunge în Mardin în vacanță. Dar din cauza unor neînțelegeri (și a multor secrete din trecut, pe care le va afla pe parcurs), este căsătorită cu Boran (Mehmet Akif Alakurt). Acesta este un bărbat onest, cu inimă mare, pe care o ascunde însă în spatele unui exterior dur, din cauza unei tragedii romantice din trecut.

Sîla și Boran nu au aproape nimic în comun, dar devin soț și soție. Ea, foarte tânără, obișnuită cu viața de la Istanbul, se simte ca-ntr-o colivie în noua ei casă. El încearcă să-și respecte părinții, dar e prins în conflictul dintre aceștia și noua soție, care nu vrea să audă de obiceiurile locului. Însă, pe parcurs, cei doi încep să facă echipă și chiar se îndrăgostesc, deși povestea lor de dragoste va întâlni deseori obstacole uriașe.

,

Adauga in lista ta
Followed by 37 members

Episoade: Puterea Destinului TV-HD

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *