Recep Ivedik

Recep Ivedik Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Recep Ivedik. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Recep İvedik se stabilește într-un hotel scump din Antalya pentru a-și recâștiga dragostea din copilărie. Filmul, care a fost lansat general la nivel național în Turcia pe 22 februarie 2008 , a fost cel mai mare  . Personajul de benzi desenate titular al filmului a fost creat de pentru show-ul său de televiziune de comedie turcească Dikkat Şahan Çıkabilir , care a avut loc între 2005 şi 2006, iar ulterior a jucat într-o serie de filme sequel.  Filmul a fost filmat pe locații din Istanbul și Antalia . 

İvedik este un șofer necultivat cu aspect înfricoșător, cu multă agresivitate, dar cu o scânteie de bunătate în el. Implicat accidental într-o luptă de stradă, el salvează portofelul proprietarului unui hotel de lux din Antalya și face autostopul spre sud pentru a-l restitui proprietarului de drept. Pe parcurs, el este făcut obiectul unei improbabile tentative de seducție a unui șofer de camion homosexual, reacționând cu șoc și inocență.

Ajungând la hotel pentru a preda portofelul, își începe șederea spulberând o vază de porțelan în holul hotelului și își spune calea de a ieși din situație exact în același mod ca și personajele burlesce anterioare. După ce a dat portofelul înapoi, este pe cale să plece când o zărește pe iubita sa din copilărie Sibel (Fatma Toptaș) printre oaspeții care sosesc și decide să accepte oferta proprietarului de un sejur gratuit la hotel. Gökbakar folosește apoi İvedik pentru a interpreta fiecare aspect al vieții hoteliere de cinci stele. Incapabil să folosească toaletele, face pipi în florile ornamentale, bea șamponul de la hotel, precum și conținutul minibarului, masează piciorul unei femei amoroase din greșeala lui Sibel, lovește exercițiile de fitness de dimineață ale femeilor pe plajă într-un violet ridicol. rochie, și încătușează capetele aproape tuturor celor care intră în contact cu el. În tot acest timp el revarsă un flux de invective nepotrivite și obscenități.

Adauga in lista ta
Followed by 1 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *