Sahane Hayatim | Viata mea minunata

Sahane Hayatim | Viata mea minunata Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Sahane Hayatim | Viata mea minunata. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

O fată tânără care are succes, are o bursă și este campioană la matematică în lumea abisurilor adânci și a oamenilor privilegiați… Încearcă să-și mențină visele vii în ciuda indiferenței, lipsei de iubire și grosolăniei care o înconjoară. Nedreptatea care pătrunde în fiecare celulă a vieții îl obligă să facă o alegere uriașă și să devină un bandit.
Tânăra Şebnem decide să nu se opună acestui trend şi să ia vântul în spate. Pentru că uneori o fată trebuie să facă ceva.
Şebnem, mireasa argintarilor şi regina societăţii… Uimeşte prin frumuseţea şi stilul ei. Ea se bucură de viața ei minunată alături de cei doi copii ai săi și de soțul ei preferat. Și face planuri la care nimeni nu s-ar gândi vreodată pentru a obține casa pe care și-o dorește. Cu toate acestea, această situație dulce este prinsă într-o furtună periculoasă cu un oaspete neașteptat. Niyazi, care a ieșit din trecutul întunecat al lui Şebnem despre care nimeni nu știa, a jurat că va distruge viața pe care și-a construit-o cu sacrificii de neimaginat. Şebnem va face tot ce este necesar pentru a scăpa de pericolul lui Niyazi. Dar lucrurile nu vor merge așa cum își dorește și în cele din urmă se va găsi într-o luptă dură pentru supraviețuire.În timp ce luptă singură împotriva monștrilor, Şebnem își va descoperi adevăratul sine și își va rescrie cu îndrăzneală propria poveste.

Adauga in lista ta
Followed by 56 members

Episoade: Sahane Hayatim | Viata mea minunata

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *