Secrete de familie | Procesul TV

Secrete de familie | Procesul TV Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Secrete de familie | Procesul TV. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Povestea promite o combinație captivantă de intrigă puternică, personaje memorabile și distribuție excepțională.Un procuror (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime. Pe cei doi îi unesc valorile în care cred cu putere, dar și dragostea care se înfiripă între ei.

„Este un serial extrem de puternic, o combinație de intrigă polițistă și poveste de dragoste. Sunt fericită că am un rol atât de complex, cel al unei femei puternice, care lupta pentru a afla adevărul, într-un caz complicat de crimă. În același timp duce propriile-i lupte… Vă invit să descoperiți o poveste care pe mine m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului”, a declarat Pinar Deniz.

„Este un serial care te ține, realmente, cu sufletul la gură. Scenariul este plin de suprize și construit pornind de la adevăruri general umane, de la valori pe care eroii serialului se zbat să le scoată la lumina. Adevărul este ceea ce unește, mai presus de orice, personajele principale, iar iubirea capătă o forță uriașă în lupta pentru adevăr”, a spus Kaan Urgancıoğlu.

Adauga in lista ta
Followed by 41 members

Episoade: Secrete de familie | Procesul TV

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *