Sen Çal Kapimi | Bate la usa mea

Sen Çal Kapimi | Bate la usa mea Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Sen Çal Kapimi | Bate la usa mea. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

  • Eda, care are speranțe excesive pentru școala ei, se confruntă cu Serkan Bolat, care îi taie bursa de școlarizare la nivel mondial și îi lasă o diplomă de liceu. Serkan Bolat îi oferă lui Eda să-și ofere din nou bursa dacă se pretinde că este logodnicul ei timp de 2 luni. Deși Eda respinge proviziile acestui bărbat în timp ce îl urăște, ea ar trebui să se mulțumească cu asta atunci când situațiile se schimbă. În timp ce pretind că sunt angajați, Serkan și Eda încep să cunoască o relație pasională și dificilă care îi poate face să treacă cu vederea fiecare parte pe care o cunosc frumos. Ca urmare a iubirii este supărătoare. Și de aceea este superb.

Adauga in lista ta
Followed by 858 members

Episoade: Sen Çal Kapimi | Bate la usa mea

Comment

  1. Codruta Pobijan spune:

    Va multumesc foarte mult pentru eforturile voastre pentru a traduce aceste seriale superbe si a le posta.Unele dintre ele le-am vazut inca de anul trecut in totalitate,am urmarit zile si nopti la rand ,m-am indragustit atat de mult de filmele si serialele turcesti,fiindca sunt decente si te uiti cu placere la ele.Desi am 64 de ani,in multe ma regasesc pe mine in anii tineretii,am copii mai mari decat mai multi actori care joaca impecabil,de aceea ii iubesc enorm de mult.Practic in multe seriale ma simnt ca facand parte din ele ,atat de bine interpreteaza acesti tineri rolurile, ca te fac sa simti ca sunt reale.

  2. MONA spune:

    Frumos , mi-a placut , multumiri site-ului !

  3. MONA spune:

    Mi-a placut , frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *