Unutulmaz | Inima nu respecta reguli

Unutulmaz | Inima nu respecta reguli Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Unutulmaz | Inima nu respecta reguli. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Inima nu respectă reguli” este un serial de excepţie care urmăreşte povestea de dragoste halucinantă şi dramatică a două surori îndrăgostite de acelaşi bărbat.

Harun Arslanli (Serhan Yavas) este un bărbat chipeş şi bogat, fiul proprietarului firmei de transport Arslanli care se îndrăgosteşte de Melda (Sinem Oztufan), o fată frumoasă cu idealuri înalte, care îşi doreşte nespus de mult să îşi construiască o carieră de succes prin propriile sale forţe.

Harun este al doilea om ca importanţă în firma Arslanli, după tatăl său, Feyyaz Arslanli. Majoritatea timpului său liber şi-l petrece alături de prietenul din copilărie, Băţu. Are o relaţie intimă dar în acelaşi timp destul de ponderată cu Melda, una din cele mai de succes angajate ale firmei. Tatăl lui Harun este cel mai mare admirator al ei şi are foarte multă încredere în ea pentru că îşi face treaba la firmă cu conştiinciozitate şi profesionalism. Harun o cere în căsătorie pe Melda şi aşteaptă cu nerăbdare răspunsul pozitiv al acesteia.

Melda este o tipă raţională, devotată carierei. Ea trăieşte alături de familia sa, tatăl Cemil, mama şi sora ei mai mică Eda. Fire conservatoare, Melda nu spune prea multe familiei ei despre relaţia cu Harun şi nici despre cererea în căsătorie a acestuia, până când nu va lua singură o decizie.

Eda (Ozlem Yilmaz), sora ei mai mică, este studentă şi în timpul liber frecventează cursurile de dansuri tradiţionale, împreună prietena ei cea mai bună este Seval. Spre deosebire de Melda, ea este o fire jovială, pasională, caldă şi sentimentală, şi crede foarte mult că într-o zi, îi va ieşi în cale marea dragoste, că „printul pe cal alb” va apărea în viaţa ei.

Deşi Eda se bucură de iubirea lui Tolga, un prieten din grupul de dansuri tradiţionale, ea nu simte că acesta este iubirea vieţii ei.

Acţiunea serialului capătă culoare şi intensitate maximă, când, printr-o coincidenţă ciudată, o persoană necunoscută intră în viaţa lui Harun, cu puţin timp înainte ca acesta să se căsătorească.

Este Eda, cea mai minunată persoană pe care a întâlnit-o vreodată, însă el nu ştie că este sora Meldei, femeia căreia îi ceruse mână.

Harun şi Eda trăiesc un weekend de poveste, de dragoste nebună, intensă şi pasională şi aşa încep o relaţie de iubire.

Chiar dacă dragostea pentru Eda îi domină inima, Harun va încerca să şteargă cu buretele acea noapte, fiind logodit cu Melda. Haldun este măcinat de mustrări şi resentimente că şi-a înşelat logidnica însă sentimentele pun stăpânire pe el iar inima lui refuză să respecte regulile morale ale raţiunii.

Viaţa Edei este data peste cap şi va trebui să înfrunte multe obstacole, să facă multe sacrificii pentru dragostea ei.

Adauga in lista ta
Followed by 44 members

Episoade: Unutulmaz | Inima nu respecta reguli

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *