Uyanış: Büyük Selçuklu | Trezirea marelui imperiu Selgiuc

Uyanış: Büyük Selçuklu | Trezirea marelui imperiu Selgiuc Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Uyanış: Büyük Selçuklu | Trezirea marelui imperiu Selgiuc. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

  • O călătorie epică frământată cu dragoste, secret și luptă … Melikșah intră pe tron ​​după moartea domnitorului seljuk, sultanul Alparslan, care a deschis porțile Anatoliei către turci. În aceeași zi, a primit vestea că și-a pierdut iubita Kıpçak Bașulu în timp ce naște. Datorită ostilității Kipchak-Seljuk, nou-născutul prezintă un pericol pentru continuitatea statului. Deși această situație este foarte dificilă pentru Melikșah, el îl predă lui Nizamülmülk, astfel încât să nu mai vadă și să întrebe din nou. Sultanul Melikșah maximizează puterea statului seljuk, pe care l-a primit de la sultanul Alparslan. Cu toate acestea, pe măsură ce Seljuk crește, dușmanii săi cresc atât în ​​interiorul, cât și în afara statului. Sencer, care a crescut cu motto-ul că destinul său a fost scris cu statul de la naștere și că singurul său scop ar fi să servească statul până la moartea sa, a devenit un erou idealist cu ani de educație și aceste eroisme l-au făcut să fie sacrificiul sultanului Melikșah. Sencer, unul dintre cei mai de încredere oameni din Nizamülmülk, este gata să întreprindă toate sarcinile dificile pentru statul său. În timp ce Melikșah și Sencer se luptă cu diverse pericole, cei mai mari susținători ai lor vor fi oameni de stat competenți precum Nizamülmülk, savanți precum Gazali, oameni de știință precum Ömer Hayyam și oameni luminați precum Yusuf Hamedani. Pe de altă parte, nobilul nobil din dinastia karakhanidă, Terken, vrea să domine statul cu puterea de a fi fiica lui Melikșah. Dar, în fața ambițiilor sale, va fi Seferiye, mama lui Melikșah, care este șeful statului, Gevher care este fiica lui Tapar, fiul lui Melikșah, și nobila fiică turcomană Elçin, care va schimba echilibrul odată cu sosirea ei la palat. Jurat să dărâme selgiucii, Hasan Sabbah, intrigile periculoase ale lui Terken, care a vrut să domine statul, și dragostea furtunoasă pe care Sencer o va trăi alături de Turna, care se află într-o luptă implacabilă în mijlocul tuturor.

Adauga in lista ta
Followed by 233 members

Episoade: Uyanış: Büyük Selçuklu | Trezirea marelui imperiu Selgiuc

Comment

  1. ELA spune:

    FELICITĂRI PENTRU EFORTUL DEPUS SI PTR VARIETATEA SERIALELOR. IMI PERMIT SA VA SUGEREZ CATEVA SERIALE PTR TRADUS, DACA PUTETI..,, CESUR YÜREK,, SI, DELI YÜREK,,. SUNT MAI VECHI DAR FOARTE BUNE SI MERITA VAZUTE, LA FEL CA ALTELE DE ACELASI GEN. MULȚUMESC MULT SI SUCCES

  2. Mircea Enasel spune:

    A trecut mult timp de cand nu a mai aparut un episod nou. Pacat. Este un serial foarte bun

    1. In primul rand , nu a inceput celalalat sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *