Yanık Koza | Tradare in familie

Yanık Koza | Tradare in familie Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Yanık Koza | Tradare in familie. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Povestea serialului are în centrul atenției familia Celebi, lider în industria textilă, dar și una dintre cele mai bogate din orașul Bursa, Turcia. Galip (Yavuz Bingol), patronul firmei și Hanzade Celebi, soția sa, au un fiu în vârstă de 10 ani, pe nume Omer care suferă de astm bronșic. Ei își iubesc enorm copilul și fac tot ce le stă în putere ca micuțul să nu ducă lipsă de nimic și să beneficieze de cel mai bun tratament.

Este o zi minunată de primăvară iar familia Celebi aniversează ziua de naștere a fiului lor și totul pare a fi desprins dintr-o carte cu povești. Toată lumea este acolo, Omer primește atenția tuturor și este foarte fericit. Viața familiei este netulburată până în momentul în care apare Candan, o tânără care susține că este însărcinată cu fratele lui Galip, Akin. Candan merge la un ziar renumit din Bursa și le propune o știre în acest sens, în ideea de a se răzbuna pe Akin și familia Celebi care, consideră ea, au batjocorit-o.Galip nu stă deoparte și sare în ajutorul fratelui, încercând să rezolve această problemă pe cale amiabilă cu Candan, pentru a evita un scandal care le-ar afecta imaginea și liniștea familiei. Cei trei, Galip, Akin și Candan, merg la un spital în Istanbul pentru a face testul de paternitate al copilului pe care Candan susține că îl are în urma relației pasagere cu Akin.Dintr-o greșeală a doctorului de la clinică, care era și doctorul familei Celebi, Galip află că suferă de o boală și nu poate avea copii. În momentul acela Galip își dă seama că a fost trădat de soția sa, că Omer nu este fiul său și caută să afle adevărul.

Adauga in lista ta
Followed by 14 members

Episoade: Yanık Koza | Tradare in familie

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *