Yargi | Procesul

Yargi | Procesul Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Yargi | Procesul. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Familia Erguvan este spulberată de moartea fetiței lor.Este de datoria lui Ceylin să îndure durerea mamei,surorii și tatălui ei,pe lângă faptul că trăiește prin propria durere,în timp ce se luptă cu ultima picătură de sânge pentru a găsi ucigașul surorii sale.Văzând trupul neînsuflețit al surorii sale,Ceylin se confruntă cu cel mai mare test din viața ei.Are una dintre cele două opțiuni:să se predea durerii din inima ei sau să lupte.Ambele drumuri sunt pline de imposibilități pentru Ceylin. În primul rând,nu mai este posibilă apărarea principalului suspect,Çınar.
A nu apăra înseamnă a fi departe de probe.Ceylin trebuie să ia cea mai grea decizie din viața ei.Ilgaz crede că Çınar nu a comis această crimă,dar este sigur și că fratele său a mințit la un moment dat.Cu fiecare dovadă, un nou suspect este adăugat la listă.Întrebările cresc,Cinar este un criminal,dacă nu,cine este adevăratul criminal?Cu fiecare dovadă,atât Ilgaz,cât și Ceylin încep să se confrunte cu faptul că frații lor,despre care cred că știu foarte bine,nu sunt cine credeau că sunt.
Credințele și valorile lor vor continua să fie testate în călătoria lor de a găsi criminalul.Mai mult,o lovitură uriașă îi așteaptă pe amandoi.

,

Adauga in lista ta
Followed by 294 members

Episoade: Yargi | Procesul

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *