Zemheri | Iarna neagra TV

Zemheri | Iarna neagra TV Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Zemheri | Iarna neagra TV. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Serialul Zemheri invită publicul la o poveste în care vor pune la îndoială dreptatea și măreția iubirii. Povestea se învârte în jurul unei fete frumoase pe nume Firuze (Ayça Ayşin Turan), iar genul serialului este concentrat pe dramă şi romantism.
Ayaz (Alperen Duymaz) și Firuze (Ayça Ayşin Turan) au fost iubiți  pe timpul anilor  de liceu , dar ulterior s-au despărțit. Tatăl lui Firuze este un muncitor,  responsabil de întreținerea  ascensoarelor, în aceeași companie unde lucrează Ayaz. Se va produce un accident pe șantier, din cauza unui defect la unul dintre ascensoare, soldat cu moartea unui grup de lucrători. Puțini ştiu despre acest lucru, dar,  defectul liftului era destinat să asasineze o altă persoană!  Firuze  își va schimba identitatea, pentru a începe să lucreze în companie și să lupte, pentru a dovedi inocența tatălui ei. Yılmaz  este angajatul preferat al directorului companiei (Caner Cindoruk). El este împreună cu sora directorului, Berrak (Hazal Filiz Küçükköse).

,

Adauga in lista ta
Followed by 42 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *