Aşktan Kaçılmaz | NU POTI FUGI DE DRAGOSTE

Aşktan Kaçılmaz | NU POTI FUGI DE DRAGOSTE Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Aşktan Kaçılmaz | NU POTI FUGI DE DRAGOSTE. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Yasemin ( Pelin Akil ) o tânăra procuror care locuiește la Istanbul cu familia ei. Este atât de ambițioasă încât încearcă să facă tot posibilul pentru a schimba lumea. Ea se întâlnește cu Ali (Cagdas Onur Ozturk), care este superintendent de poliție al filialei de narcotice din Istanbul.
Yasemin și Ali lucrează împreună pentru a-i prinde pe liderii de bande care se angajează în călătorii ilegale cu droguri. Se lucrează de multă vreme pentru a-i prinde pe vinovați și a ajunge la liderii acestei bande. Cu toate acestea, indiferent cât de mult s-ar strădui, nu pot avea succes.
Având o pauză din acest program strâns, Yasemin și Ali se logodesc în cele din urmă și decid să se căsătorească în curând. Cu toate acestea, a doua zi după logodna lor, Yasemin află aventura lui Ali cu o altă femeie. Ea nu poate ierta trădarea logodnicului sau și decide să se mute din Istanbul pentru o vreme. Ea solicită imediat un transfer de la locul ei de muncă în alt oraș temporar, astfel încât să fie departe de Ali.
Deoarece Yasemin vrea să fie transferată într-un alt oraș cât mai curând posibil, nu are de ales decât să meargă la Mardin (orașul din partea de sud-est a Turciei). Mardin este singurul oraș în care există un loc liber în acel moment, dar este unul nepopular mai ales pentru o tânără necăsătorită. În ciuda dezaprobării părinților ei, Yasemin decide să meargă la Mardin ca procuror, indiferent de situație.

Adauga in lista ta
Followed by 54 members

Episoade: Aşktan Kaçılmaz | NU POTI FUGI DE DRAGOSTE

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *