Babamin Günahlari | Pacatele tatalui meu

Babamin Günahlari | Pacatele tatalui meu Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Babamin Günahlari | Pacatele tatalui meu. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Serialul este produs si regizat de Abdullah Oğuz – Ans Productions .In rolurile principale ii vom vedea pe Kadir Doğulu(Ozan) si Melisa Sözen(Yeşim) Alaturi de ei vor mai juca Mustaya Uğurlu(Ferruh) İsmail Demirci(Reha) Mehrnoush Esmaeilpour(Feride) si micuta actrita Gökçen Bilge(Zeyno) .
Povestea incepe cu o intamplare care a avut loc cu multi ani in urma. Atunci Ferruh a comis o crima care insa a fost asumata de Ozan pentru a o salva pe iubita sa Yesim.Dupa aceasta intamplare drumurile celor 2 iubiti s-au despartit. Ceea ce nu stia Ozan este venirea pe lume a unei fetite(Zeyno) , Yesim fiind insarcinata in perioada cand s-au despartit.
Din pacate Zeyno sufera de o boala incurabila si dupa un tratament indelungat singura cale de salvare este un transplant de maduva. In aceste conditii Yesim il cauta pe Ozan , el fiind singurul care ar putea sa o salveze pe Zeyno. Ozan ‘vede’ aparitia acestui copil ca pe ‘o raza de lumina’ in viata sa in conditiile in care era deznadajduit si nu mai spera sa se intample nimic bun in viitor.El hotareste ca trebuie sa lupte cu orice pret sa o salveze pe Zeyno.Ozan va fi pus in fata altei crime dar de acesta data el nu se va mai sacrifica…. trebuie sa traiasca pentru a o salva pe Zeyno” Va reusi Ozan sa supravietuiasca ,sa nu fie ranit pentru ca transplantul salvator sa fie realizat?

Adauga in lista ta
Followed by 21 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *