Dudaktan Kalbe | De pe buze la inimă

Dudaktan Kalbe | De pe buze la inimă Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Dudaktan Kalbe | De pe buze la inimă. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Faimosul cântăreț Huseyin Kenan Gun și-a petrecut copilăria în casa unchiului său Saib Pasazade. Kenan nu a avut o copilărie prea fericită în preajma unchiului său. Saib nu a iertat-o niciodată pe sora lui Melek care s-a căsătorit în ciuda faptului că el s-a împotrivit acestei căsătorii. După ce soțul acesteia a murit în închisoare fiind condamnat pentru furt ea s-a mutat împreună cu fata ei Afife și băiatul în casa fratelui său. Saib o acceptă pe sora lui în casă de ochii lumi reproșându-i mereu căsătoria și repetându-i cât de mărinimos a fost când i-a primit, dar pe cealaltă parte a făcut tot ce i-a fost cu putință să le facă viața un calvar celor trei.

Kenan crește sub o mare tensiune din partea unchiului său care îl acuză mereu de anumite lucruri și în special de furt comparându-l mereu cu tatăl său. Norocul face să se întâlnească cu bunicul Semi care cunoscându-l își va da seama că Kenan este foarte talentat la muzică

Unchiul său se va împotrivi acestei pasiuni a sa și va dori ca imediat după liceu să dea la facultatea de inginerie.

Inginerul Kenan are o poveste tristă de dragoste în spate. A iubit-o mult pe colega lui din liceu Leyla însă a fost nevoit să renunțe la ea deoarece familia ei era foarte bogată, iar el un baiat simplu crescut din milă de unchiul lui. Din cauza acestei diferențe Kenan îi cere să se despartă, iar un an mai târziu ea se căsătorește cu băiatul lui Saib, Cemal. Acest lucru îl va răni foarte tare pe Kenan și se va închide în sine. Va simți că nu a reușit să facă nimic în viață și că este un ratat. Această iubire rămasă pe jumătate îl va răni atât de tare rănile lui nu se vor vindeca niciodată, iar el își va pierde încrederea în dragoste.

În timpul facultății Kenan nu renunță la pasiunea sa pentru muzică și imediat după ce termină facultatea în loc să-și practice meseria se angajează ca profesor de muzică. Apoi un prieten îl sfătuiește să se ducă în Europa pentru a se școli în muzică. În acest timp sora lui Afife se căsătorește, iar mama lui vinde ultimul lucru pe care îl are, un mic magazine ca să-și poată trimite băiatul în Europa ca să-și împlinească visul.

După câțiva ani Huseyin Kenan se hotărăște să se întoarcă acasă. Acum el este un artist știut și iubit de toată lumea. În acest moment unchiul lui se luptă să ajungă primar al orașului și se folosește de numele lui Kenan de care în acest moment se mândrește, îl admiră pentru averea pe care a făcut-o și se laudă tuturor cât l-a ajutat el pe Kenan să ajungă ceea ce este astăzi.

În momentul în care se întoarce Leyla regretă că s-a căsătorit cu Cemil și este nefericită. Cemil nu știe că Leyla a fost iubita lui Kenan și este invidios pe succesul lui Kenan.

Și Kenan s-a schimbat mult, se bucură de toate facilitățile pe care i le oferă celebritatea. Una dintre vecinele căsătorite, Nimet îi face ochi dulci, iar lui nu îi este indiferentă. Ca să nu atragă atenția când se duce să se vadă cu Kenan Nimet o ia si pe Lamia cu ea.

Lamia este o fată orfană care stă alături de o rudă îndepărtată și este fan Kenan Huseyin. Este logodită, fără să își dorească acest lucru și acum așteaptă ca logodnicul să i se întoarcă din armată. Ea se ocupă de îngrijirea casei. Chiar dacă știe că Nimet o folosește de paravan ea se bucură că apucă să mai iasă din casa aceea și să fie cât mai departe deoarece știe că nu este foarte dorită. Însă în scurt timp acest lucru se va întoarce împotriva ei deoarece se va îndrăgosti de Kenan.

Adauga in lista ta
Followed by 33 members

Episoade: Dudaktan Kalbe | De pe buze la inimă

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *