Bahari Beklerken | O raza de speranta

Bahari Beklerken | O raza de speranta Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Bahari Beklerken | O raza de speranta. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Intriga seriei, În așteptarea primăverii -(titlul original) (Bahari Beklerken) vorbește despre soarta unei familii înstărite, a cărei viață a fost ruptă de invidie.
Omer cu Ipek – proaspăt căsătoriți fericiți care își așteaptă primul născut. Știu că se va naște o fată și au venit deja cu un nume pentru ea. Dar, din păcate, Omer și Ipek nu bănuiesc că rudele lor apropiate intenționează să le distrugă viața ideală.
Vărul lui Ipek Khalil și soția sa Neslihan au stabilit furtul într-o companie comună. Îl acuză cinic pe Omer, fără să-i lase nicio șansă să se justifice. Nici încercările de a-și transmite inocența în furtul de bani nu sunt percepute de iubit. Omer pleacă, iar Ipek, din cauza stresului, începe o naștere prematură, în care nora ei, Neslikhan, o ajută.
Se naște o fată atât de binevenită, dar mamelor li se spune că copilul este mort. De fapt, vărul Khalil îi transmite copilul confidentului său, Kadir, astfel încât să scape de nou-născut. Acum Khalil împreună cu soția sa Neslikhan devin singurii proprietari și preiau controlul companiei.
A trecut un deceniu. Ipek nefericită a devenit ca umbra ei în doliu pentru fiica ei și în dorul iubitului ei. Iar marele om de afaceri Omer se întoarce din America în orașul natal pentru a răzbuna calomnia soției sale și a familiei sale.
Se pare că Omer și Ipek nu banuiesc nimic. Și cândva atât de iubitor, acum sunt străini unii de alții. De fapt, fericirea lor merge în apropiere. Și eroii noștri învață rapid despre o fetiță pe nume Vesna, care trăiește într-o familie adoptivă și își caută părinții adevărați.

Adauga in lista ta
Followed by 94 members

Episoade: Bahari Beklerken | O raza de speranta

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *