Diger Yarim | Cealalta jumatate

Diger Yarim | Cealalta jumatate Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Diger Yarim | Cealalta jumatate. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

„Cealaltă jumătate” este filmat în Kanlıca și Anadolu Hisarı, care se bazează pe a fi frați, viața de familie și de cartier și spune încăpățânarea a două familii opuse.
În ciuda întregii opoziții a familiilor Ecevit, aceștia se căsătoresc cu Meryem. Cu toate acestea, culturile lor duale sunt foarte diferite în ceea ce privește statutul lor social. Meryem și Ecevit, care sunt foarte diferiți unul de celălalt, cu excepția dragostei lor, se ceartă dintr-un motiv banal în câțiva ani și divorțează din cauza încăpățânării lor. Cuplul, care are fete gemene, se despart complet atunci când instanța decide ca una să rămână cu mama, iar cealaltă cu tatăl. Ambii jură să nu arate copiii unul altuia.
Când cresc fetele în conformitate cu propria lor cultură și idei, ele le spun o mare minciună. Cu toate acestea, ani mai târziu, soarta surorilor gemene converge la Istanbul și cele două surori, neștiind una de cealaltă, se ciocnesc. Surorii cu aceleași fețe, dar cu stiluri de viață diametral opuse își unesc mâinile și iau o decizie în ziua în care toate adevărurile lor se transformă în minciuni. Îi vor preda părinților o lecție bună și îi vor aduce înapoi împreună.

Adauga in lista ta
Followed by 30 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *