Fatmagul

Fatmagul Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Fatmagul. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Fatmagul (Beren Saat) este o fata frumoasa si naiva, care locuieste in Cesme (un loc turistic din vestul Turciei). Dupa moartea parintilor ei, ea ramane cu fratele ei. Tanara planuise sa se casatoreasca in vara cu logodnicul ei, Mustafa( Firat Celik). Insa o tragedie de neuitat transforma viata lui Fatmagul atat de radical incat ea nu va putea sa se intoarca la viata de dinainte.

Intr-o zi, fata este violata de catre patru persoane, Kerim (Engin Akyurek), Vural (Bugra Gulsoy), Erdogan (Kaan Tasaner), si Selim (Engin Ozturk).

Fatmagul este fortata sa taca si sa se casatoreasca cu unul dintre violatori ei. Viata lui Fatmagul se schimba dupa aceasta tragedie, dar lucrurile rele nu se sfarsesc. Dupa aceasta tragedie, Mustafa, logodnicul ei, nu vrea sa se mai casatoresca cu ea.

Fatmagul nu vrea nimic mai mult decat sa uite trecutul si sa traiasca restul vietii in liniste si in pace cu lumea. In timp ce incearca sa porneasca intr-o noua viata intr-un oras mare, povestea se complica dupa ce fostul ei logodnic vine dupa ea la Istanbul.Povestea este o adaptare a romanului lui Vedat Turkali si exploreaza viata dramatica a unei fete frumoase si inocente. O va gasi Mustafa pe Fatmagul si va afla adevarul? Va umbri violul sansa lor? Va fi trecutul uitat?

Adauga in lista ta
Followed by 131 members

Episoade: Fatmagul

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *