Göç Zamani | Timp de migrare

Göç Zamani | Timp de migrare Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Göç Zamani | Timp de migrare. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

 Cennet ( Vahide Percin ) locuiește în Mardin, care este un oraș situat în partea de sud-est a Turciei. Ea este forțată să se căsătorească ca a doua soție când este fată tânără. Ca a doua soție în familie, Cennet face toate treburile casnice și suferă de cruzimea primei soții Hanim (Tilbe Saran).
Prima soție Hanim nu are copii și din acest motiv acceptă soțul ei să aibă o a doua soție. Este atât de puternică și își controlează soțul. Când Cennet vine în familie, ea începe să-și folosească puterea si se va comporta cu Cennet asa cum ar face-o fata de un sservitor.
După căsătorie, Cennet dă naștere unui băiat și trei fete. Prima soție Hanim ia băiețelul pentru ea și îl crește ca și cum ar fi propriul ei copil. Cennet nu poate dezvălui faptul că ea este adevărata mamă. Astfel, băiatul ei Yemin (Gurkan Gunal) a crescut fără să știe că Cennet este adevărata lui mamă.
Cennet își crește cele trei fiice Zumrut ( Cansu Tosun ), Kiraz ( Elif Ceren Balikci ) și Gunes (Berre Isra Talikaci). Viața lor devine mult mai grea în fiecare zi într-o societate în care bărbații domină și femeile nu au voce.

Adauga in lista ta
Followed by 24 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *