INIMA RANITA TV

INIMA RANITA TV Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din INIMA RANITA TV. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

În prim plan-ul poveștii se află Ferit Sancakzade (Gökhan Alkan), moștenitorul unei familii înstărite din orașul Antakya. El suferă foarte tare când află că a fost înșelat de către femeia cu care urmează să se căsătorească, Hande (Merve Çagiran), fiica familiei Varoglu. Ayșe Yilmaz (Yagmur Tanrisevsin), o tânără plină de viață care trăiește în Istanbul și care visează să aibă o cafenea, este cea care îi va vindeca lui Ferit rănile inimii.

„Cred că Inimă rănită are o poveste frumoasă. Ayşe, personajul meu, m-a impresionat cel mai mult. Este puternică, versatilă, reponsabilă, caldă, prietenoasă, uneori amuzantă. Este un personaj care are o dragoste pentru viață și este capabilă să comunice cu toată lumea. De asemenea, o iubitoare de animale ca mine. Motivația ei este să fie pe picioarele ei și să fie fericită orice ar fi!”, a declarat Yağmur. Pentru rolul din acest serial ea a luat lecții de călărie și a învățat cum să fie o barista bună.

La rândul său și Gökhan a avut cuvinte de laudă despre personajul său: „Ferit este neînfricat, mândru, trufaș, dar și naiv. Este o persoană cu suflet bun, grijulie, loială și plină de compasiune. A fi puternic și bun în același timp este însă o muncă grea. Ferit este o persoană cu inteligență emoțională și empatie. Ne asemănăm în ceea ce privește compasiunea și faptul că ne place dreptatea”.

Adauga in lista ta
Followed by 35 members

Episoade: INIMA RANITA TV

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *