Kanit: Ateş Üstünde | Dovezi: In flăcări

Kanit: Ateş Üstünde | Dovezi: In flăcări Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Kanit: Ateş Üstünde | Dovezi: In flăcări. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Kaan și Rüzgar sunt doi frați care au crescut într-un orfelinat. La sfârșitul marii drame de familie și al poveștii tragice de evadare din trecut, cei doi frați sunt lăsați în orfelinat. Când Kaan avea cinci ani, iar Rüzgar doi ani, viețile lor s-au schimbat complet și nu aveau ramuri de care să se țină. Cu toate acestea, ei creează o poveste caldă de dragoste între ei; Ei scapă de dificultățile de a crește fără părinți și își trag o direcție. Kaan devine polițist, iar Rüzgar este scriitorul care scrie poveștile crimelor. În timp ce unul îi urmărește pe ucigașii adevărați în biroul de omucideri, celălalt comite crime personajelor sale fictive din romanele sale și joacă rolul polițistului. Cu toate acestea, lumea lui Kaan și Rüzgar va fi distrusă odată cu apariția lui Ömer. Kaan și Ömer, care au fost cândva prieteni în copilărie, sunt acum dușmani. Și în mijlocul vrăjmașiei lor stă Rüzgar. 
În timp ce toate acestea se întâmplă, viața nu se oprește, desigur. Pe lângă personaje, cazurile pe care echipa de omucideri trebuie să le rezolve constant dezvăluie viețile unor oameni care nu au fost niciodată cunoscuți. În ciuda vârstei sale fragede, superintendentul șef Kaan, care luminează multe crime cu inteligența și presimțirile sale, lucrează cu o echipă de mare succes, inclusiv Tolga, Melis, Arif, Kevser și Naz. Sosirea lui Asya, care a fost educată în America și ulterior inclusă în această echipă, perturbă întreaga stare de funcționare a lui Kaan. Kaan și Asya sunt diametral opuse atât în ​​ceea ce privește personalitatea, cât și stilul de lucru. Această ceartă între Kaan și Asya, care pare să nu se termine niciodată, este de fapt un vestitor al unei iubiri care va crește.

Adauga in lista ta
Followed by 16 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *