Kara Ekmek | Vieti schimbate

Kara Ekmek | Vieti schimbate Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Kara Ekmek | Vieti schimbate. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Actiunea povestii este atat de interesanta incat vom astepta cu nerabdare fiecare episod pentru a vedea ce se intampla cu eroii.
Pentru ca  anumite intamplari duc la rasturnari de situatie.
Vom urmari povestea unei fete sarace care traieste la periferia ISTANBULUI intr-o mare saracie.
Fata se numeste ASIYE ALSANCAK si ea va fi eroina povestii. ASIYE traieste alaturi de familie si sora sa mai mica  MINE.
Traiul lor este departe de ce si-ar dori doua fete ce tanjesc la o viata mai buna. ASIYE are de partea ei tineretea si frumusetea.
Nu are cum sa se gandeasca la  facultate . Pentru asta e nevoie de bani care lipsesc. Si in plus ii vine din ce in ce mai greu sa suporte criticile venite din partea mamei vitrege.
ASIYE lucreaza intr-un mic salon  de infrumusetare ca manichiurista. Are si un iubit si viseaza la ziua in care va putea duce o viata mai confortabila lipsita de saracie.
Si cum sa scapi de un trai sarac daca nu prin casatorie?
Bineinteles ca nu si-a propus sa ramana insarcinata dar cand acest lucru se intampla ASIYE crede ca sarcina va fi biletul de plecare spre  o alta viata.

Adauga in lista ta
Followed by 32 members

Episoade: Kara Ekmek | Vieti schimbate

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *