Leylifer

Leylifer Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Leylifer. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Serialul „Leylifer” este o coproducție a companiilor columbiană Caracol Television și turcă Inter Medya, detaliu care se reflectă și în poveste. În plus, este primul serial produs de compania înființată de celebrul cuplu de actori turci Neslihan Atagül și Kadir Doğulu.

Serialul „Leylifer” o are în prim-plan pe Meryem (Camila Duarte Çakir), o tânără columbiană stabilită în Spania. Împreună cu soțul ei turc, Kemal (Kadir Doğulu), și cei doi copii, femeia călătorește la Istanbul pentru câteva zile, ca să participe la nunta cumnatei sale.

Însă Kemal dispare fără urmă, iar ceremonia se amână, apoi totul se transformă într-o adevărată tragedie, căci bărbatul e găsit mort, într-o mașină arsă. Convinsă că soțul ei a fost omorât, Meryem decide să rămână în Istanbul ca să afle adevărul, însă viața ei nu e deloc ușoară, căci nu are prieteni, iar rudele sale o privesc cu suspiciune, pentru că e străină. Apoi, într-o zi, îl cunoaște pe Aziz (Can Verel), un cunoscut creator de bijuterii, cel care a desenat, de altfel, și inelul Leylifer, pe care Meryem îl poartă pe deget. Iar între cei doi începe o poveste de dragoste neașteptată.

Adauga in lista ta
Followed by 41 members

Episoade: Leylifer

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *