Maviye Sürgün | Exilul albastru

Maviye Sürgün | Exilul albastru Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Maviye Sürgün | Exilul albastru. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Ali se mută cu cei doi copii ai sai la socrul său Salih (Hakan Salinmış) care conduce un hotel de tip boutique în Çamlıkıyı dupa moartea sotiei.

În timp ce durerea lui este încă foarte proaspătă, Ali, care pleacă într-o noapte pe mare, observă o barcă plutind la orizont și o salvează pe femeia aflata in ea chiar daca e furtună. Numele femeii misterioase pe care a salvat-o este Defne (Damla Sönmez). Ali o aduce pe Defne la hotel si afla ca suferă de amnezie temporară din cauza unui accident și nu își amintește ce s-a întâmplat cu ea. Defne, a cărei memorie este restaurată bucată cu bucată, este o adevărata escroaca. Defne, se întâlnește în mod neașteptat față în față cu Ozan (Serkan Altunorak), pe care crede că l-a părăsit în trecut, nu are de ales decât să își caute o cale de ieșire. În Çamlıkıyı, unde odată se auzea doar sunetul valurilor care se prăbușeau pe țărm se afla acum triunghiul lui Ali, Defne și Ozan; Acum veti experimenta zile active ireversibile iubiri pasionale și secrete ale unor relații de familie.

Adauga in lista ta
Followed by 49 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *