Mehmed Fetihler Sultanı | Mehmed Sultanul Cuceritor 2024 Episodul 2

Mehmed Fetihler Sultanı | Mehmed Sultanul Cuceritor 2024 Episodul 2 Online Subtitrat

· Actualizat pe · Postat pe

Vezi in premiera noul episod din acest serial. Mehmed Sultanul Cuceritor 2024 este tradus in limba romana pentru voi, impatimitii de seriale turcesti.

Mehmed Fetihler Sultanı | Mehmed Sultanul Cuceritor 2024 Episodul 2 este online subtitrat gratis la calitatea HD cea mai buna.

Murad Khan , zguduit de moartea neașteptată a Prințului Alaaddin , se retrage în Bursa . El este succedat de fiul său, Prințul Mehmed . Deși Mehmed era văzut ca imatur de către statele europene, situația era diferită în realitate. Sultanul Mehmed, care a urcat pe tron, va duce prima sa mare luptă împotriva lui Orhan , care s-a refugiat în Bizanț și a primit sprijin . În timp ce Orhan vrea să-l învingă pe Mehmed, crezând că este tânăr și imatur, Mehmed se luptă cu el să demonstreze că deține tronul. Sultanul Mehmed are un vis în minte: să cucerească Constantinopolul . El adună reginele pentru a atinge acest scop. Cu toate acestea, cei din jurul lui nu înțeleg scopul lui Mehmed. Un grup condus de Çandarlı încearcă să-l convingă pe Mehmed, crezând că este dificil să cuceriți Constantinopolul. Cu toate acestea, Mehmed este diferit de ceilalți și hotărât. Le ordonă să înceapă pregătirile. .
Adauga in lista ta
Followed by 33 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *