Paramparça | Furtuna pe Bosfor

Paramparça | Furtuna pe Bosfor Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Paramparça | Furtuna pe Bosfor. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Viețile a două familii ce au medii sociale diferite se intersectează printr-un accident. Gulseren (Nurgül Yeșilçay) este o fată tânără și frumoasă care locuiește într-un cartier sărac din Istanbul , aceasta este lovită de o mașină și a fost dusă la spital ,fiind însărcinată, pentru a naște. Între timp, Dilara (Ebru Özkan), ce face parte dintr-o familie bogată naște la același spital. Copiii sunt dați părinților greșiti: fetița lui Gulseren este dată Dilarei și fetița Dilarei este dată lui Gulseren.

După 15 ani , Gulseren locuiește împreună cu fiica ei Hazal. Ea a încercat să-i ofere tot cei mai bun fetei, fiindcă soțul ei a părăsit-o. Lucrează la un magazin mic ca vânzătoare. Între timp, vom vedea că Dilara locuiește împreună cu fiica lui Gulseren Cansu in vila. Ea este o femeie bogată, care întâmpină în căsnicie unele probleme cu soțul ei Cihan (Erkan Petekkaya).

Totul se va schimba când vor afla că fetele au fost încurcate la spital , moment când Cihan se îndrăgostește de Gulseren.

Adauga in lista ta
Followed by 38 members

Episoade: Paramparça | Furtuna pe Bosfor

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *