Seni Çok Bekledim | Te-am asteptat atat de mult

Seni Çok Bekledim | Te-am asteptat atat de mult Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Seni Çok Bekledim | Te-am asteptat atat de mult. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

13 martie 1992. Data în care familia Eren a fost dispersată de un cutremur mare. Kadir Eren deschide ochii când se crede că a murit la vârsta de 17 ani și este așezat lângă alte corpuri. S-a întors la viață, dar și-a pierdut tatăl, pe care îl iubea mai mult decât viața lui.

Mama sa s-a căsătorit cu un alt bărbat. Kadir nu se poate ține din nou de viață, lipsește mereu ceva. Până când o vede pe Ayliz … Inelul de moștenire al tatălui său, pe care nu l-a scos din deget în ziua aceea, se rostogolește și vine în picioarele lui Ayliz.

La fel ca inelul tatălui său care vine la mama sa. Din acel moment, viața îi reunește pentru întotdeauna. Deși aceste întâlniri îl aduc de fiecare dată pe Kadir mai aproape de Ayliz, o sperie pe Ayliz. Pentru că Ayliz este pe cale să se căsătorească cu altcineva.

Kadir(Ozcan Deniz) este un om de afaceri ce a trăit singur departe de familie. Ayliz(Irem Helvacıoğlu) este o femeie independentă, rămasă fără tată, ce are profesia de fotograf. Două personaje care, ani de-a rândul, sunt tangenţiale, dar intră unul în viaţa altuia într-un moment neașteptat, fiind împreună martorii unui miracol. Fiind la timpul și locul potrivit, sunt atrași spre căile invizibile trasate de univers pentru ei. Se întâlnesc într-un punct comun pentru a-și forma propria poveste și compatibilitatea îi face să trăiască miracole.

Adauga in lista ta
Followed by 40 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *